Paul Tisdale er på vei til Wembley igjen!

Ja dere,

for en uke det har vært for de av oss som er glade i fotball!

Fem av supporterklubbens medlemmer var over og så Burton-Exeter på lørdag. Stedet har tidligere også vært frekventert av ECSCON, da med påfølgende moro på kveldstid med ”piercet klitoris” som et av nøkkelordene. Om det ble noen gjentakelse denne gangen har undertegnede ingen grunn til å tro, men nå som sist scoret i alle fall Exeter fire mål, noe som betyr at vi får Torquay som motstander i semifinalen i play offsen.

TORQUAY DERE!

Vår uhyre lille nabo som stjal halve laget, assistentmanageren og plenklipperen vår etter vår forrige sesong – de mangler nå bare å ta navnet Exeter Thieves – fikk en gedigen fallskjerm da de rykket ned, satset alt på opprykk, men mislyktes fullstendig i forsøket på direkte opprykk. Nå er pygmeen fullstendig ute av form (en seier og tre tap på siste fem) mens Exeter er dampveivalsen med formel en-motor som kjører over alt og alle – og ubeseiret siste fem, selvsagt. Det er duket for hockeysifre, fordel Exeter, selvfølgelig live på Setanta og med Exeters norske rød-hvite horder ringside:

KAMP 1 TORSDAG 1. MAI 20.45 EXETER - TORQUAY
BOHEMEN (OSLO)/FOTBALLPUBEN (BERGEN)/THREE LIONS (TRONDHEIM):

Currymagene til de fem av oss som var over er rimelig kompakt etter firedagersøkta sist helg, så rett på pub i Oslo hvis ikke det er ville protester fra medlemmene. Gi meg i så fall et vink, så kan vi omorganisere. Hvis ikke sees vi om lag en halvtime før kick off.

Har du ikke vært live på Exa-kamp før i år, er dette kampen du bør se!!! Julekampen endte 4-3 til Exa, som utspilte dvergene selv med ti mann på banen, og regnes som den beste av alle Setantas livekamper i Conference’n.

KAMP 2 MANDAG 5. MAI 13.30
BOHEMEN (OSLO)/FOTBALLPUBEN (BERGEN)/THREE LIONS (TRONDHEIM):

Jeg er villig til å sette bilen på at dette blir en ren transportetappe (spesielt siden det er fruens bil), men feiringen er uansett verdt å få med seg. Undertegnede har allerede vært rutinert nok til å få fri denne dagen (min sjef vet nok godt at jeg uansett ikke hadde vært i tilregnelig tilstand hadde jeg måttet jobbe under denne kampen), og alle oppfordres til å gjøre det samme: Med unntatt av ply***th scum ar**le, så er det dette laget det smaker best å slå ut, intet bedre enn å gjøre det live på TV hvor vi havner på Wembley, mens de fordømmes til evig spill i South West Plummers’League.

Gi meg et vink hvis du kommer, slik at jeg har en idé om antallet. Gi meg dessuten et vink på følgende wild shot:

FINALE WEMBLEY SØNDAG 18. MAI, KO 1600 ENGLISH TIME – CHARTRETFLY, DERE?

Jeg har i løpet av dagen tatt kontakt med en del selskaper som det er mulig å chartre fly hos. Det beste ser ut til å være å fly til England med vanlig rutefly (avgang tidlig søndag morgen fra Oslo til ca 600 kroner(!)), mens hjem sliter de som må returnere samme dag: Det er mulig å ta et fly 2030, men det er det siste, og blir det straffekonk, så vil man fort slite.

Derfor, hva bedre enn å leie et fly?

Hvis vi får med oss minst 50 personer som synes dette høres sexy ut, kan dette være en mulighet. Vi flyr innom både Bergen og Oslo på hjemturen (logistikken tar vi senere), så kan vi for eksempel sette opp et fly slik at vi rekker både straffer, troféet og champis på byen – og jobb neste dag. Jeg må dog ha nok folk som sier de tenner på idéen før noe mer kan gjøres, så gi meg et vink hvis du mener dette er noe å gå videre med. Og ja, kjerringer og unger er helt greit, her snakker vi mobilisering til det som kan bli tidenes Exeter-tur!

SEND MEG EN MAIL HVIS DU TROR DETTE ER NOE FOR DEG (OG FAMILIEN), og antyd hvor mye du er villig til å legge i for å få en slik tur. (SAS priste seg raskt ut, men en del engelske selskaper ser ut til å være innefor en helt annen prisklasse, og da trenger ikke dette bli rådyrt).

CITY! WEMBLEY!
Marius

Hånda ned og magen inn den som skal til Wembley!

[Tilbake]