ECSCON på Wembley 2007.

Folkens,

da begynner vi å nærme oss Wemberlee! Motstanderen blir ingen ringere enn det gamle ligalaget fra universitetsbyen Cambridge, nemlig Cambridge, riktig lag spør du meg:

1. Fordi de trekker mer folk enn Burton (jeg håper å se 50.000 på Wembley nå!).

2. Fordi de var dårligere enn Burton over to kamper.

3. Fordi de har en manager som er Norges-venn, Egersund-helten Jimmy Quinn (http://en.wikipedia.org/wiki/Jimmy_Quinn_(Northern_Irish_footballer), som i sin tid ble vraka til fordel for… vår superhero numero uno, Paul Tisdale (http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Tisdale ), også det en gammel Norges-venn. (Quiz: Hvor mange nordmenn spilte han sammen med i Hellas?)

4. Fordi Cambridges tomålsscorer mot Burton, Rob Wolleaston (http://en.wikipedia.org/wiki/Rob_Wolleaston) også er en Norges-venn og har vært på slektsstevne i Vegårshei, og er sammen med tremenningen til et av våre medlemmer.

5. Fordi vi slår dem og RYKKER OPP I LIGASYSTEMET!

Fire mann er så langt klare fra Bergen, mens tre av oss har booka fly ut fra Oslo søndag 18. mai klokka 07.50 med BA (pris 797 på tirsdag) (fjerde Exeter Øst stiller direkte i London). Returen vår et satt på hold da SAS plutselig satte opp prisen sin med nesten en tusenlapp, men flere alternativ vurderes. I verste fall kan man komme seg grytidlig av gårde med Norwegian (08.25) for 800 kroner, så foreløpig ingen fare. Hotell tar vi etter at vi har fått endelig antall.

Hvis det er noen som ikke har fått kastet seg på dette allerede, så er det bare å henge på! Dette bli gullturen over alle gullturer, med et megaopplegg med 500 Exeter-supportere på vorspiel på (rett ved siden av-) Wembley-puben Green Man(!) i forkant http://www.exeweb.com/forums/showthread.php?t=23431 – og herlig festivitas utover kvelden og natten i Londons gater.

Være med? Gi meg beskjed asap. Vi har så langt booka åtte norske billetter i Exeters sangavdeling bak det ene målet til nå, innen klokka 12.30 onsdag må jeg ha svar hvis flere skal være med samme sted. Send meg en SMS hvis du er med!!

Mvh Marius
47379225

PS. Info fra Bergens-avdelingen:
Kalde fakta:

Bjolsen og Homsen reiser 16. mai kl 18.35 med Norwegian. Kr 648.-
Birk & KS reiser 17. mai kl 18.45 med SAS. Kr. 478.-

Planlegger direkte overgang fra 17- mai tog og lystig barnesang til kveldsskiftet på Parkers, gjerne med is på dressen.

KO på Wembley 18. mai kl 16.00 lokal tid.

Retur 19. mai kl 10.55 fra London med Norwegian, kr 478.-

Mao t/r for under 1000 kr.

Overnatting TBA

[Tilbake]