Exeter City 1 - Juss II 1

7. september 2009, vant 1-1 
Arne
 
Lars - Pål - Frode - Klaus
 
Migu - Kez - Bengt - Kim - Kris
 
Kenneth
 

Fana stadion – grus m/flomlys. Tapte knepent for disse i vår og på tide å ta poeng. Vi stilte noe rystet etter vanskelig kamp mot NHH.  
 

Mange seniorpros i lagoppstillingen ga en godt skjult optimisme. 4-5-1 formasjon med diamant på midten og Kentona på topp. Juristene virket farlige i starten. Etter 5 minutter sa Bolten takk og farvel med skade. Exeter med 10 mann og det så ufint ut.  
 

Første omgang:

Lite pasningspill, men mye god kjemping og ødelegging av juristenes forsøk på hæpping. Exeter satset stort sett på å sabotere ungdommelig initiativ og lykkes delvis med dette. Det ble likevel en del skumle episoder å rydde unna for forsvaret og Arne. Men vi har blitt bedre på å dekke opp og ødelegge spillets gang enn tidligere og det var nødvendig i denne kampen. 
 

Andre omgang:

Mye av det samme, men kjemper oss mer inn i kampen og får noen halvsjanser. Juristene er også farlig frempå og en uheldig Pål knuser etter hvert inn 0-1 med ryggen etter trippesjanse. Exeter med 10 mann, ligger under i protokollen og kampen står og vipper. Kentona jobber stort sett alene på topp og løper etter lange høye baller. Plutselig er sjansen der og kentona setter den kontant i nettet. Kyss klapp og klemJ. Juristene begynner som vanlig med griningen sin og klager kontinuerlig på dommer, alt og alle. Dommeren begynner å dele ut gule kort og juristene få flere for sutring og grining. Undertegnede fikk gult for mer eller mindre ukontrollert sparking og regner med at Kez også fikk. 
 

10 minutter før slutt tar Migu kvelden med dramatisk kneskade. Stor ståhei og nesten ishokey brudulje i kjølvannet. Arne kaller fuskepavene for bikkjetryner og temperaturen var unødvendig fresk. 5 minutter tillegg i tid. Exeter med 9 mann. Vi trenger for faen ikke mer enn 9 mann. Klokka klang og 1-1. Fine. 
 

Berømmelig innsats fra ladsen. Vi spilte med hjerte utenpå drakta og det kompanserte for både finspill og antall spillere på banen.  
 

***Kim (Kick and run is fun)

** Pål (Solid ryddegutt i forsvaret)

*Arne (Opptil flere viktige tigersprang)  
 
 

City `till I die 
 

Kim (C)