Exeter City BIL - Jur 1 1 - 3
Ref Dan

Exeter - Jus 1         1-3             Torbjørn           

Traa:  
3: Kez: Midtstopper. Rask og duellsterk. Kompromissløs mot fintspillende jusstudenter.
2: Torbjørn: Endelig tilbake på laget. Tungt oppspillspunkt. Bevegelig til tross voksende pondus. God kontakt med underlaget. Flott vending og mål.
1: Dan Tore: Trygg i plasseringen. God kontroll på lettbent lynving og flere gode offensive løp.
 
 Begynner å bli en god måned måned siden kampen og deler av kampreferatet tenderer kanskje mer mot fantasi enn fakta.
 
Etter flere våkenetter hadde Gaffer landet på en nykomponert formasjon. Inspirert av Norge stilte vi i en tilbaketrukket 4-5-1, med Kezman som midtstopper og Torbjørn i kondomdrakt på topp.
 
1. Omgang
 
Kampen åpner overraskende nok med at vi spiller ball, beveger oss fint og vinner dueller på midtbanen. Med frekke finter og dype løp finner vi hverandre med både korte og lange pasninger. Vi spiller oss til flere halvsjanser og har god defensiv kontroll. Respekten for Maxitaxigutta forsvinner og vi begynner tro på både mål og seier. Men som kjent er veien kort fra himmel til helvete og før vi vet ordet av det ligger vi under 0-1.(muligens som følge av en forsvarstabbe, dårlig keeperspill, selvmål (Pål), svakt press på midtbanen - velg det som passer best fra din egen hukommelse) Slukøret tusler vi mot midtsirkelen med en følelse av resignasjon. Jus er jo tross at mye bedre enn oss, de vant 10-1 mot BKK uken før, flaksen vår kunne selvfølgelig aldri vare. Men den gjør det. Jeg vil ikke kalle det flaks engang. Vi tar nok en gang over banespillet og styrer kampen. Når dommeren blåser for pause er vi ved godt mot, fornøyd med egen innsats og klare for kamp i andre omgang.
 
(Muligens at vi fikk et mål før pause, men jeg har valgt å flytte det til starten av andre omgang)
 
2. Omgang
 
2. omgang starter ganske likt som første. Vi knuser til i duellene, jobber steinhardt på hver eneste ball og lykkes med å få en utlikning. Torbjørn mottar en ball på kanten av sekstenmeter, vender flott av midtstopperen og plasserer ballen trygt nede i venstre hjørne for keeper. Vi er i gang. Moralen er på topp. Jus skal knuses i grusen. Kampen hardner skikkelig til og de neste 10 minuttene er mer preget av krig enn fotball. Pubertale kommentarer og taklinger i hoftehøyde florerer. Dommeren notere flere Exaspillere i boken og kampen kommer igjen inn i ordnede former. Inspirert av vår egen suksess satser vi alt fremover, endrer formasjon til 4-4-2 og blir brutalt straffet. To tette og en badehette senere er kampen blås av og vi har tapt 1-3 mot serielederen og det suveren beste laget i divisjonen.
 
Til tross for tap er dette kanskje årsbeste av Exa. Vi fremstod som et lag, jobbet for hverandre og mistet aldri troen på et skikkelig resultat. Rett og slett en bra gjennomført kamp.