Suppe-cup, League One og OL

Da er det på tide med en oppsummering av tingenes tilstand, både her til lands, over dammen og over den store dammen. Vi tar det minst viktige først; OL nærmer seg.

OL

Etter et kjapt søk på Google er jeg ganske sikker på at Exeter stiller med få deltakere i årets vinter- OL. Kanskje like greit. Men jeg regner med at de fleste av oss er klare til innsats foran flatskjermen når Junior vinner noen barneskirenn. Det hele innledes med at Norge grisebankes av Cananda førstkommende fredag i vertsnasjonens nasjonalgren.

League One

I League One er status som følger; Vi ligger 2 poeng over nedrykk, med en kamp mer spilt. Og vi skal møte play-off-kandidat Millwall borte i neste kamp. Med andre ord, vi sliter litt med å ta tre opprykk på rad. Men på den positive siden så har vi tatt poeng både fra Southampton og MK Dons i de to siste kampene. Begge lag som forventes å ligge på den øverste delen av tabellen. Vi trenger flere poeng, så vi får krysse fingrene mens vi drikker cider og ber til Gud, Allah, Flack og andre....

Suppe-cup

Eller supportercupen som den også kalles. Årets begivenhet går av stabelen lørdag 5.juni. Denne gangen blir det ikke grusen på Voldsløkka som blir arena for kvalitetsfotball. Arrangørene har sørget for å forfine det hele med gress og kunstgress på Oslo Vest. Det eneste negative med å spille på jevnt underlag er at man ikke da kan skylde på ujevnheter i grusen når man brenner den 5. målsjansen i løpet av 10 minutter...

Det kom noen småfrekke hint fra Bergensmafiaen om at Exeter 1 burde stille i Oldboysklassen i år. Svaret fra Exeter 1 kan ikke legges ut her, da det kan være mindreårige som leser denne artikkelen. Svaret var (fritt oversatt); nei, takk.

Exeter stiller dermed to lag i årets suppe- cup. Og som vanlig er det slik at det laget som når lengst i årets turnering får lov til å stille som Exeter 1 neste år. Måtte det beste laget vinne!

[morten]