Kampreferat Exeter City BIL - Dan Tore Falnes' avskjedskamp

Kamp 5: Exeter City - BKK 6 - o
Medio juni 2010

Referent: Dan

Verdig sommeravslutning for Exeter BIL
 
Et Exeter fyrt opp av Rammstein på Koengen, suksess i supportercuppen og en spillesugen Onsdan, kjørte over BKK i siste kamp før sommerferien. Da dommeren blåste for full tid sto det hele 6-0 i vår favør.
 
Slettebakken viste seg fra sin beste siden denne onsdagen. 15 grader, tørt og lite vind. At ballen var en marginalt tyngre utgave av en volleyball la heller ingen demper på stemningen.
 
Exa for anledningen i en småfrekk 2-3-1 formasjon tok initiativ fra avspark. Undertegnede blåste ballen over mål etter 2 sekunder som medførte flere minutters langt hoftefeste mens leteaksjon etter ballen ble iverksatt. Når vi omsider kom i gang var det egentlig aldri tvil om hva utfallet ville bli. Dette var overkjøring fra start til slutt. Exeter var bedre i alle ledd på banen. Vi holdt ballen i laget, presset høyt, vant ballen i farlige posisjoner og kom til gjentatt farligheter fremfor målet til BKK. Hull på byllen fikk vi når Kim fyrte av fra langt hold etter kun 5 minutter. Et knallhardt skudd som en forøvrig god BKK keeper var sjanseløs på.
 
Resten av omgangen kontrollerte vi uten å komme til de store sjansene. BKK var knapt over midtbanen og produserte få eller ingen målsjanser som satte Arne på nevneverdig prøve. Fornøyde glis i pausen med lovnader om å jobbe knallhardt for å punktere kampen i starten av 2. omgang.
 
Andre omgang var et fyrverkeri fra start til slutt. 2-0 målet kom etter en presis langpasning av Kristoffer og en påfølgende iskald lobb av Dan Tore. 3-0 var et frispark av Bengt fra rundt 10 meter. Knallhardt på utsiden av muren og rett i mål. 4-0 gjennomspill av Dan Tore til Kim som plasserte ballen fint til side for keeper fra kort hold. Vi kjører kampen fullstendig og 5-0 kommer når en leken Kristoffer drar av et par mann på venstresiden og finner en Bengt som kommer på løp fra egen 5 meter. Bengt og ballen i nettet samtidig og 5-0 i mål protokollen. Vi gjør ydmykelsen komplett når Dan Tore kroner avskjedskampen med en flott 6-0 skåring. En oppspillsvariant som Lippi og Juventus ville fått tårer i øynene av på 90 tallet. Fra midtstopper opp til midtbane, tilbake til midtstopper og ut til Kristoffer på venstrekanten, tunnel på en spiller, og meget uselvisk pasning til en bedre plassert spiss som kan spasere ballen i åpent mål. En verdig avslutning for den evige rookie Dan Tore.
 
Traa stjerner:
 
3 Bengt - Fått tilbake gløden og vinnerinstinktet. Proaktiv i både dueller og plasseringsspill. Kronet kampen med et frisparkmål samt et sugende Ryan Harley løp som endte med mål.
 
2 Gaffer - Tilretteleggeren. Vår egen Blanco. Mannen uten hals eller fart var fantastisk i denne kampen. Hovmester med presise innlegg og gjennomspillinger. Assist på 3 mål og et utall nye GTB i minneboken.
 
1 Kim - Durasellkanin med målteft. Flink til å komme i posisjon foran mål og ble belønnet med mål både på langskudd og en frekk plassering fra kort hold.