Exeter City BIL
Exeter City BIL 3 - Angrip Alliansen 3
Slettebakken 15. sep 2012

 EXETER vs ANGRIP ALLIANSEN  3-3
 
Slettebakken 13.september 2012.
 
Tung og våt grus. Orkan i kastene. Mao herlig Exeter BIL-vær.
 
Ingen kameler eller damer med skjegg i nærheten.
 
Tilskuere: Ruben på sidelinjen. Sir Miguel den yngre og eldre i bilen.
 
Grunnet Migus forkjærlighet for forsentkomming ble Gaffs formaninger trosset og startsyveren slik:
 
Espen
 
Kez  Marius
 
Ole M  Orlando  Leidulf
 
Robin
 
 
Anført av en for dagen meget opplagt hærfører Orlando tar vi umiddelbart grep om kampen. Kick and run er byttet ut med finspill og kreativitet. Høstlaget Exeter viser sitt sanne jeg. Tydelig at motstanderlaget har sett seg blind på tabellen og forventet lett match. Lite eller ingenting å by på. Espen styrer spillet godt bakfra med gode igangsettinger og forsvaret rydder unna det som kommer. Midtbanen spiller fint sammen og dagens nykommer på topp jobber hardt.
Vi spiller finfin fotball og litt over halvveis ut i omgangen ligger endelig første mål i noten. Signert den omtalte nykommeren på topp. Migu endelig på plass og entrer banen. Vi fortsetter i samme stil og ledelsen kunne ikke vært mere fortjent når dommeren blåser til pause.
 
 
Exeters fineste hissige på grøten og pausen varer kanskje femti sekunder før vi entrer banen igjen.
 
Orlando tar seg en hvil på sidelinjen i starten av andre omgang og vi mister litt grep om kampen,noe som etter hvert gjør at Alliansen klarer å utligne. Orlando inn igjen og Exeter-maskinen ruller  på ny.
Alliansen presses fullstendig bakpå. Vi leker, vi koser oss. Alle jobber hardt for laget. Vi spiller herlig fotball. Vi er fotball.
Endelig kommer 2-1, denne gang virtuosen Orlando. Herlige jubelscener blandet med litt frykt for at vi skal rakne på slutten igjen.  Men nei, vi kjører på videre og med 6-7 min igjen er vår herlige midtbane-elegant frempå igjen. Fantastisk soloprestasjon og en millimeterpresis avslutning. 3-1 et faktum. Vi innkasserer tre sårt trengte og så utrolig vel fortjente poeng. Men vi gjør det for tidlig. Igjen, 3-2 kommer i mot. Hardt skudd med deflection, utagbart. Dommeren opplyser om et minutt igjen, Dette går veien, MEN, NEI!!!  De får sin siste sjanse i et meeeeeeeeeeeeget langt siste minutt. 3-3 i trynet og god natt. Kaos og markeringssvikt.
 
 
Jævli surt poengtap dette. Vi har aldri fortjent alle poengene mer enn i dag. Ekstra surt at alle vet at dommeren burde blåst av før de fikk utligningen. Han greide seg utenom dette bra til tross for sine 80 år. Tok kun 150 kroner for dømmingen.
 
Uansett kudos til alle i dag. Kjempekamp og kjempejobb. Vanskelig valg med Traa sine stjerner med unntak av vår sjef på midten, de fordeles som følgende:
 
*** Orlando. Fantastisk kamp av trenerens kjæledegge. Høyt og lavt. Briljant. To mål, målgivende.Playboy både på og utenfor banen. Who the hell is Zidane?
**   Kez. Passer perfekt som offensiv forsvarer på syverbane. Kommer seg frem og tilbake. Frem og tilbake.Frem og tilbake. Enorm innsats.
*    Leidulf. Tilbake på Slettebakken med brask og bram. Vet hva vi får og det holder i massevis. Blod på drakten. Love it.
 
For Exeter,  Marius.