Bedriftserien 1. Div menn, avd A, 7’er

Onsdag 26. september 2012 
 
Arena: Stadium of no shining lights
Lag: Exeter – TV2
Resultat: 2-6
Mål Exeter: Kez og Migu
Mål TV2: 5 eller 6 typer fra Nøstet
Tilskuere: 3 store og 3 små (pluss en mann i en bil)
 
Laget:
Arne-Erik-Marius-Torbjørn-Kristoffer-Leidulf-Kez-Miguel-Kenneth-Ole
 
Traa-stjerner:
*** Eirik – Kontant, kreativ, løpsvillig. Velger de enkle og rette løsningene.
** Maur – Stoppet mange av angrepene som kom i mot med stussen.
* Leidulf – Arbeidsjern på midten.
 
Kodak-moment:
·         Gaulingen fra nabobanen da tibia og fibula (leggbeina) til en spiller knakk i to etter en takling!
 
Så var øyeblikket kommet da mektige Exeter fikk sitt første nedrykk noensinne! Tapet i dag avsluttet det som har vært en trøblete sesong for de røde og hvite og som altså endte med at vi må ta den tunge turen ned til 2. divisjon neste år.
Fasiten i år ble 1 seier, 2 uavgjorte og 8 tap med en målforskjell på -18 (18-36)! Staute menn begynner tydeligvis å bli eldre og kanskje også noget tyngre!
Tiltross for et oppløftende resultat til pause i dag (1-1), så var problemet kontringer i mot. Vi ble rett og slett litt for trege og angrepene i mot ble etter hvert litt for mange! Når man i tillegg ikke klarer å stille opp en enkel mur eller dekke opp motstanderne i eget felt, blir resultatet ofte mål i mot!
 
Kez putter en fin utligning midtveis i 1. omgang og Miguel presser inn en nydelig redusering til 2-3 bak en forfjamset fotballinvalid, tidligere profesjonell spiller, tidlig i andre.
Faktisk kunne vi satt noen flere i første. Eirik var gjennom en gang og burde satt en i buret, men avslutningen ble for svak. Både Leidulf og Kez hadde også sine sjanser, men det ble bare med den ene fra Kez.
 
I dag puttet mennene fra Nøstet 6 ganger og vi bare 2, og dermed er det bare å legge et fint lite lokk på sesongen 2012 og vente på de utfordringene 2. divisjon vil by på neste år.
 
UTC!
 
#4 (ex c.)