Formann Maos røst.

Helt siden starten i 1993 har vi vært en meget aktiv klubb, og med relansering av websidene tror og håper jeg at det blir enda en ny giv for våre fantastiske medlemmer, og at årene framover blir spekket med kvasse innlegg, drøssevis av kampbilletter til St. James' Park, sportslig suksess og ikke minst ekte glede sammen med gode venner.

Dette er noe av det vi er gode på, og som du kan lese mer om på sidene:

Engasjement

Ingen supporterklubb i Norge har kvassere penn, spissere tunger og større argusøyne enn Exeter. Innskutte bisetninger på toget på vei til Devon en tilfeldig aprildag kan føre til massiv debatt. Ingen SER sine medlemmer bedre enn Exeter.

Kunnskap

Når man leser gamle papirutgaver av medlemsbladet, slås man av at kunnskapsnivået er utrolig høyt. Ikke minst vår Guru Marius Vik hadde- og har- en enorm kunnskap og engasjement for Exeter City FC. Denne mannen kommer til å bli vanskelig å slå når årets supporter i Norge 2006 skal kåres...

Teknikk

Exeter har Norges beste fotballsupportere! Vi topper maratontabellen i Supportercupen, og har to seire- 1994 og 2005- og det med nesten samme lag! Av deltakerne på våre to lag i årets supportercup har 17 av 21 spillere sett Exeter live!
I egenskap av Manager for Exeter City Bedriftsidrettslag, vårt eget herlige bedriftsidrettslag i Bergen, er jeg også stolt over at vi i 2005 fortsatt kjemper knallharde kamper med stor glød og innlevelse, og at det bare er et tidsspørsmål før vi gjentar bedriften fra debutsesongen i 1999, og blir Bergensmester. Takk til våre supre sponsorer Onkel Lauritz og Ephemera!

Lojalitet

Exeter City FC er ærlig talt en klubb som trenger all den støtten den kan få. Fra ECSCON ble stiftet i 1993 har klubben balansert på stupet både økonomisk og sportslig flere ganger, og vi befinner oss nå i Conference League. Våre medlemmer har sett over 100 kamper live siden 1993, og har fulgt laget i tykt og tynt gjennom en hel rekke viderverdighter, som kuliminerte med sirkus og nedrykk i 2003. Begynner vi å holde med Chelsea av den grunn? NEI!
Positive toner både sportslig og administrativt i Exeter, fantastiske supportere, samt kamper som dobbeltoppgjøret mot Man. U januar 2005 gjør at det kribler like mye som vanlig i magen før seriestart. Det er noe med Exeter...

Velkommen til nye Exetersider!

Mvh Kristoffer

[Tilbake]