Tidenes lagoppstilling

Nylig presenterte vi tidenes City-skuffelser her på hjemmesidene våre. Nå får du muligheten til å se tidenes beste lagoppstilling. Stevie Flack er der selvfølgelig, men hva gjør Anders Rikter i samme lagoppstilling?

Formann Mao Sandnes med cheeky smil i og med nok et avisoppslag

Førsteelleveren til Exeter City FC ser meget sterkt og lovende ut i år – opprykk lukter, noe Willy Hilly bekrefter med å ha oss som sjettefavoritt til 13 i odds, Playit sågar mer offensive og holder oss som "tredjefavoritt"! Ennå bedre og sterkere mener vi vår egen lagoppstilling er. Med tidenes bredeste og dyktigste skrivestall i boks etter korte og tøffe forhandlinger burde følgende regelmessige bidragsytere kunne pirre selv de minst lesekapable i vår omgangskrets:

* Steve Flack, 34. City-legende med sin styrke i toppen. Inne i sin tiende sesong for the Grecians. Skal både oppsummere City-resultatene og sin egen innsats hver måned. City-spiss.

* Alan Crockford, 30. Har vært redaktør for City-fanzinene ”Exe Directory” og ”the folks that i know”. Kommer med en månedlig artikkel med skjeve blikk på hendelser på og utenfor banen. Informasjonskonsulent i Scotland Yard.

* Anders Rikter, 36. Startet sin karriere med en artikkel om lokalt sauehold i Rogalands Avis. Har steget gradene i ”Ballguttene”, ”Exerated”, Stavanger Aftenblad, VG og TV 2 Nettavisen. Nå nyhetsreporter i Kanal 24. Med å starte supporterklubben på Highbury i 1993. Regelmessige kampreferat, samt uregelmessige, ironiske innlegg.

* Bengt Olsen, ungkalv. Nokså uskrevet blad, men reddet oss fra eksklusjon i Supporterunionen ved å lage de første nettsidene da supporterbladet lå nede for telling. Var der webansvarlig frem til relanseringen i 2005. Fiffig penn. Mange e-postadresser. God på quizzer. Regelmessige kampreferat, samt uregelmessige nyheter.

* Kristoffer Sandnes, 34. var med og startet supporterklubben, brukte noen år på å få sin første artikkel på trykk, men har egenhendige holdt liv i supporterklubben de siste åra. Fin kar med mange jern i ilden og svetteperler i panna når han har med seg vestlandsdelegasjonen på tur. Reiselivskonsulent. Med å starte supporterklubben på Highbury i 1993. Regelmessige kampreferat, både for Exeter City og Exeter BIL, lederansvar og BIL-drift.

* Marius G Vik, 27. Redaktør av Ballguttene og senere Exerated, tilleggsutdannelse i TV 2 Nettavisen, Dagbladet og Vi Menn. Obligatorisk sisteskanse i supportercupen med forkjærlighet for straffekonker. Lærer og freelancejournalist. Med å starte supporterklubben på Highbury i 1993. Regelmessige kampreferat, jevnlige nyhetsoppdateringer, samt medansvar for øvrig innhold.

* Morten Lossius, 33. Tok litt tid før han kom seg over på sin første tur, men en av de mest ivrige på den foreløpig siste turen (Old Trafford, januar ’05). Legendarisk venstrefot som har begrenset sexutskeielsene for mang en supportercupspiller på Voldsløkka. Råtass på nettet, dermed naturlig nettansarlig for disse sidene. Advokatfullmektig. Med å starte supporterklubben på Highbury i 1993. Layout på hjemmesidene, sensuransvar for Gjesteboka og medansvar for øvrig innhold.

Dessuten ønsker vi at folk kommer med gode, velskrevne artikler og innspill på det som måtte være helt eller delvis City-relatert. Ta kontakt med Marius på marius.vik@gmail.com for å få noe publisert, eller bare sørg for å engasjere deg i Gjesteboka vår!

[Tilbake]