BLI MEDLEM I NORGES BILLIGSTE SUPPORTERKLUBB!

Er du ikke medlem i Norges billigste og mest aktive supporterklubb (i forhold til medlemsstallet)? Nå har du sjansen!

Vi i Exeter Citys norske supporterklubb har ikke akkurat satset beinhardt på markedsføring, men har da greid å få mer enn den mest ihuga delen av menigheten til å forstå at den engelske sørvest-kysten har mer å by på enn noen halvdøde, underernærte palmer (les Torquay) og den nest største byen som ikke har hatt et lag i toppserien (les Pl*mouth scum):

Exeter City har ikke bare spilt uavgjort mot Manchester United i år (en hendelse som knapt får folk til å heve øyenbryna lenger), men dessuten vært regelmessig omtalt i NRKs FK Fotball, vunnet Supportercupen i år (og toerturneringa i fjor), gjennomført nyttårstur med en oppslutning fra 50 % av medlemsmassen, er i ferd med å trykke eksklusive t-skjorter som du må bestille innen 3. august, har egen, hyppig oppdatert nettside, laget egne pins, fått mer medieomtale i Bergen enn Herman Friele og Buekorpset tilsammen…

I det hele tatt – vi er ikke store, men herreminp så aktive vi er!

Imidlertid er det ikke gratis å drive en supporterklubb. I tillegg til at Formann Mao ønsker tilskudd til dårlig Bergens-øl og billige fruentimmer, må vi også betale for domenet, medlemskap i Supporterunionen, samt for deltakelsen i Supportercupen. Vi har klart å holde prisen pinlig lav – vi begynner nå å snakke om under én halvliter for et helt års medlemskap, mine damer og herrer, special price for you, my friend! – og er med 50 kroner Norges billigste supporterklubb!

At du da har latt deg friste til å ta turen hit, setter vi pris på. Ennå mer pris setter vi på at du setter inn den berømte femtilappen til følgende sted:

ECSCON v/Kristoffer Sandnes, Kvernhusveien 3, 5164 Laksevåg, bankkonto 1590.12.69294.

Medlemskapet gjelder for et år, og følger i utgangspunktet kalenderåret.

[Tilbake]