Allan Aasterud sammen med Jan Mølby. Den tidligere Liverpool-stjernen er tilbake i rampelyset etter å ha inngått en ettårig avtale som pokerspiller med betandwin, som han skal spille flere store LIVE-turneringer for. Dessuten spiller Mølby flere turneringer på betandwins egen pokerside. Snart blir det også muligheter for Exeter-fansens pokerspillere å bryne seg på Mølby!

Allan Aasterud er stolt over det produktet han og firmaet betandwin kan tilby. Betandwin.com er enormt store i Mellom-Europa, og hadde en omsetning på 6 milliarder norske kroner på de første ni månedene i 2005. Selskapet har over 1,5 millioner registrerte kunder, og markedsføringsbudsjettet alene er på over 600 millioner!

Betandwin har lenge vært svært store, spesielt i Tyskland. Nå satser de på det norske/skandinaviske markedet, og det kan komme deg til gode. Ikke minst hvis du er en festglad Exeter-supporter, noe du kan lese mer om i slutten av intervjuet.

Hva er filosofien bak betandwin?
- Målet er å tilby ALT av spillmuligheter og spesialspill. Du skal kunne gå inn og finne fire til fem tusen forskjellige spill hver eneste dag til enhver tid. Fotballen har selvfølgelig hovedfokuset, og vi tilbyr ikke bare de vanlige toppligaene, men også ligaer som Conference, Ryman, Unibond og reservelagskamper ja, alt det som eksisterer. I skrivende øyeblikk tilbyr vi for eksempel 5.387 spill! Glem ikke at vi samtidig har stor pokertrafikk og et populært casino.
- Betandwin skal også være først på banen med odds på de store ligaene og de store kampene PL, Bundesliga, Tippeliga, Mesterliga osv., og vi setter hele tiden våre egne odds. Det betyr at hvis man følger med og er tidlig ute, så er det mulig å finne kamper med odds som ligger et godt stykke over det man kan forvente og det konkurrentene har. Tilbud og etterspørsel er imidlertid det som bestemmer, og man kan se at en borteseier for Liverpool tidlig i uka kan ha stått i 2,40, og sener i uka har falt til for eksempel 2,00. Andre ganger går oddsen motsatt vei.
- Tilbakebetalingsprosenten er for øvrig på omlag 90.

Ser man til venstre på betandwins nettsider, ser du at det er rundt 40 forskjellige idretter selskapet tilbyr spill på fotball, ishockey, håndball, motorsport og bandy og så videre (og ikke minst hundeløp, favorittspillet til alle gode City-supportere med skallebank i England!)

Hvorfor så offensive på det norske markedet og mot supportere av engelsk fotball?
- Vi har som sagt vært svært store i Mellom-Europa i en lengre tid, og i 2003 kjøpte vi opp det norskeide Playit.com, som vi eier 100 prosent. Nå er målet å få flere kunder i Norge, et land med mange interesserte og dyktige tippere.
- Betandwin er stolte av fotballproduktet sitt. Vi har stort fotballfokus, og der er det noe for enhver smak. Vi har mange supportere internt i oddsavdelingen, og vi ønsker å promotere dette produktet ut mot de mange lidenskaplige supporterne som finnes der ute i markedet. Betandwin skal gi disse supporterne det beste produktet, og vi tror at lojaliteten til supporterne vil gå i vår favør.

Hvorfor bør de norske Exeter-supporterne og andre nordmenn velge dere?
- Vi har i over to år hatt odds på Conference, og andre amatørligaer, og dette er fotball-ligaer vi vier stor oppmerksomhet. Vi har bevist, uke etter uke, måned etter måned, at vi vet hva våre kunder vil ha og vi leverer kvalitet og gode odds hele tiden. Dessuten er dette en god måte å skape blest rundt Exeter og om Conference League. Det er en liga som i utgangpunktet ikke skaper den helt store interessen, men nå ønsker vi å bidra til det. Og får vi større interesse, så blir det også flere spillmuligheter.

Det skal dog sies at tilbudene i Conference allerede er gode slik de foreligger. Hver kamp er det muligheter for fire forskjellige spill i ALLE Conference-kampene; 1X2 / dobbeltsjanse / resultat / halvtid-fulltid.

Og - mer skal det bli til helga:

I samarbeid med Exeter.no har Betandwin bestemt seg for å tilby flere spesialspill på toppkampen mellom Exeter og Grays førstkommende lørdag, 19. november. Har du ikke fått tippet på at Flacky skulle bli siste målscorer før, så gjør du det nå! (Oddsen legges sannsynligvis ut torsdags kveld, red.)

For som markedssjef Aasterud sier:

- Betandwins oddsetter har brukt flere timer på å gi Exeter-supporterne en fest til helga. Blir festen bra, så vil det selvfølgelig bli flere! Interessen rundt oddsen og antall spill vil bestemme mye angående hva som vil skje videre.

Exeter.no takker betandwins markedssjef Allan Aasterud for intervjuet, og håper på et fruktbart samarbeid i tiden fremover. Gå gjerne inn via betandwin-banneren øverst på nettsidene våre, og du kan få en startbonus på inntil 500 kroner når du registrerer deg første gang. Kvartalstallene for BaW ble lagt frem tidligere denne uka. For de som ønsker mer informasjon om det østerrikske aksjeselskapet, gå inn på www.betandwin.ag og les mer der.

MV

[Tilbake]