Bare nesten for Exeter City BIL

Cup i Bøneshallen lørdag ettermiddag, der vi spilte dobbeltkamper mot to andre lag. Etthvert forsøk på ungdommelig hæpping fra ikke så aller verst motstandere ble effektivt drept av Exa- maskineriet, som enkelt og brutalt vant de tre første kampene med kalassifre. Siste kamp tapte vi 1-0 etter å ha begått kardinalfeilen "ikke spille til fløyta går". Dumme oss som stopper opp bare fordi ballen er 3 meter utenfor sidelinjen. Dette førte til dramatikk, da vi ikke vant puljen på innbyrdes oppgjør, derimot kom på 2. plass på dårligere målforskjell. (14- 4 mot 18- 4) Tilfeldigvis var vi frekke nok til å føre oss opp på arrangørens tablå (se bilde), noe som førte til at vi faktisk ble informert om dette. 1/8 søndag kl 11.00, trenger vel ikke å si noe mer...

Kort om ladsen:

Bjolsen: Se melding fra Dudek lenger nede!

LørDan: "Jeg har ikke noe liv, jeg stiller når som helst og spiller hvor som helst for Exeter" En mann skapt for legendestatus mao.

SønDan: Scorte vistnok 1-4 målet etter pent spill.

Arild: Målhungrig, frisk og fin. Turneringens mål da han dengte til med venstreslegga akkurat i det han fikk en kraftig dytt, 95 kilo rett i tapeten mens ballen i 95 km/t gikk andre veien. Rett og slett estetisk vakkert! Og mannen er tilgitt at han i sekvensen etter sto og klødde seg i ræva i noe som burde vært noe som lignet på en luftduell.

Kim: Hissig på grøten som alltid, flott mål etter å kjempet ballen forbi alt som kunne krype og gå av med- og motspillere. Exeters svar på Hæstad ville vært Exeters svar på Maradonna om han kunne lært seg ideologien bak "spill enkelt"

Dudek: Sterk og klar på lørdag, med lekkerbiskener fra håndballverden som fortsatt trenger litt finpuss før den noe mer konservative fotballfamilen tar helt av. Vistnok noe mer fysen i pelsen på søndag, da rapportene tyder på at han slapp inn noe som lignet på en pasning fra ca 120 meters hold. Uansett stiller jeg meg 100% bak hans kommentarer, se lenger nede!

Kenneth: Forsvarsgeneral, og edruelig (!) lagleder på søndagen (!!). Flink til å prate, og kommanderer gjerne sine forrvirrede forsvarskollegaer både til venstre og høyre, foran og bak.

Kris: Rett fra ramma og hadde ingen planer om spill, derimot pludring på Senior Pro- benken med Frode og Øystein. Men pga forfall fra Jahn Erik ( jobb), Petter (hands) og Christian (Pussypower) ble jeg tvunget til rollen som nyttig idiot. Observert i mål på 6-2 kamp!

Sebastian: Kommende stjerne. Flott tilslag, løpsvillig og gir alt. Fortsatt litt å hente på målteften, men flink til å se opp og snu spillet.

Rossi: Stilte søndag. Ingen rapporter kommet hverken i positiv eller negativ retning, mitt tips er at vaffelsalget fikk et oppsving ca 10.55 søndags morgen.

Etterord fra Bjolsen & Dudek:

Fra: Bengt Olsen [mailto:bengtjorgen@hotmail.com]
Emne: Dudek observert på Bønes Racket Senter

Den polske landslagsmålvakten hadde et oppdrag på Bønes og kunne ikke spille mot m.u. igår. Hadde han spilt hadde det blitt minst tosifret basert på dagsformen.

1-0. Harald Kryvis fyrer av en lompe fra 10 meter. åpen sikt. Dudek velger taktikk: stårettoppogned. Resultat: Ballen triller over mållinjen 12 cm fra høyre fot. Dudek, sist observert på Landmark klokken 03:22 med et ølglass på hodet! og et ølglass i labben, var rystet. Et annet mål kom på en defleksjon som i en normal situasjon ville ført til en refleksjon. Vi var forøvrig dårlige over hele linjen. Christian kan ikke, på noen som helst måte, klandres.

Bønes Racket Senter er forøvrig off limit for all fremtid for alle Exeter medlemmer, familie, venner og andre man er glad. Med mindre de har en solid uføreforsikring de ønsker å realisere. Å spille fotball på betong er som å skøyte på sement.

Til slutt legger jeg med verket til en rampete gutt. K. Sandnes viste utmerket godt tabellsituasjonen etter gruppespillet. Allikevel velger han å føre oss opp som gruppevinner. Arrangementskomiteen står nå overfor et voldsomt problem, men velger å løse det med et pennestrøk, velvitende om at dette vil forringe opplevelsen av å lese kampprogrammet for turneringens gjenværende deltakere.

-Ol$en

Dudek svarer:

Det er små marginer mellom helt og syndebukk i fotball. Noen av oss velger likevel å stå opp før solen skinner på hustakene i Sandviken for å sette liv og lemmer på spill. Andre derimot velger varianten. "Jeg føler litt antydning til prikking i kneehalsen. Tror jeg må stå over."

When the going get tough.. the tough kommer seg til Bønes Racket Senter for å spille fotball. Jeg velger å sitere Norges skøyte trener Petter Muller som sier følgende når programmet blir tøft. "Today we are going to separate boys from menn."

Om Dudek kan klandres eller ikke velger jeg å la stå ubesvart. Men det er kanskje på tide å bytte fokus fra dem som valgte å blø for drakten til dem som lot være.
(Helt legitime unnskyldninger som at unge trendy deltakere i Bergens utelivscene velger å knuse glass i hode på undertegnede kun noen timer før kampstart, med dertil påfølgende forstyrrelse av balansenerven, velger jeg å ikke nevne)

DudekDramatiske korrigeringer

[Tilbake]