Prisvinneren med den særpregete bakenden liker ikke for mye publisitet.

...BENGT JØRGEN OLSEN!

Juryens begrunnelse:

Regn eller sol, overtid eller VM i skiflyging; Bjolsen stiller ALLTID på trening. Bjolsen stiller stort sett opp der man ønsker hans tilstedeværelse. Januar har ikke vært noe unntak, noe som fortjener honnør.

I gymsalen på Nordnes har Bjolsen bruk sin bakdel til sin fordel. BlåManDan var sist ute med å klage sin nød over hvor vanskelig det er å nå ballen om man ikke skal ta unevnelige knep i bruk. Dette kan også forklares med at Bernt nok har spist sin andel av Bratwürst i den senere tid, og juryen vil følge nøye med på kosthold og joggeskoslitasje på den tidligere svært så veltrente Stoltzekleivkjempen.

Utslagsgivende for utmerkelsen var Bjolsens opptreden i løpet av turneringshelgen på Bønes. Allerede tidlig ante han tunge smerter i kroppen, og da Exeter lekende lett gikk videre mot sluttspill en grytidlig søndag, hersket det tvil om Bjolsen ville makte å stille opp. Dette selv etter desperate forsøk på å lege smertene med bedøvende væske og terapautisk musikk. Bjolsen imponerte ved å gi beskjed til lagledelsen med rak rygg, og var fint frampå som støttemannskap for Dudek og andre i Bøneshallen.
I etterkant har Bjolsen rast mot de offentlige myndigheters manglende og ofte inkonsekvente bevilgninger til flerbrukshaller generelt, fritidsseksjonen i Bergen Kommune spesielt, og hevdet at både rygg og hofte vil knekke i to ved spill på slike livsfarlige baner. ( Dette fra samme mann som i årene 1999 - 2001 sprang rundt som en ungfole i ivrig lek på samme bane uke ut og uke inn, uten å beklage seg over annet enn glatte veier på veien hjem fra trening, og Bergen Kommunes ( igjen fritidsseksjonen?) manglende, ja ofte inkonsekvente bevilgninger til salting av vei, gangstier og fortau.
Dette tar juryen kun som et tegn på at Bjolsen har blitt eldre og klokere, og Olsen gratuleres med dette på det varmeste med utmerkelsen Player of the Month January 2006.

I parantes bemerkes det at prisvinneren er en privat mann som ikke ønsker for mye publisitet og snusing blant det norske folk. Til dette må man si at i 2006 har verden kommet dithen at en offentlig person på et så høyprofilert lag som Exeter City BIL simpelten ikke kan unngå medias ofte hensynsløse hang til sensasjoner og rykter. Juryen har tatt hensyn til dette i ordbruken over begrunnelsen, og ønsker Bengt lykke til med et sportslig godt og stabilt 2006.

Mvh Gaffer

[Tilbake]