Exeter City BIL innmeldt i Kvinnegruppen Ottar!

Oslo, februar 2006. Ute er det kaldt, men i lokalene til Kvinnegruppen Ottar koker det: "Jenter, igjen skal Exeter på tur. Kode rød! Glem sladden, her er det bare å mobilisere!"

Allerede første helg ble viltre Exalads møtt av to ringrever i Ottar. Liv, søstra til Sognekongen, og hennes venninne Tina fusjonerte med Exeter City BIL for en langhelg i Liverpool. Mye latter og moro, et par heftige debatter med lokalbefolkningen, og ikke minst ble begrepet Ottar- ferie innført, med gode innspill fra Sogneprinsen...

Deretter oppholdt vi oss noen dager i skjermede omgivelser i katolske Irland, før vi ble møtt av Kristin W i Edinburgh. Dette er damen som kom i medias søkelys da hun var litt uheldig med fakkelen på en Ottardemonstrasjon i Oslo her forleden. Hva som skjedde blir for drøyt for dette forumet, men uansett et kjempehyggelig bekjentskap som førte hele saueflokken på herlige pubrunder på bl.a steder med navn som "Clever Dicks" og "The Tass".

Undertegnede er preget av en radikal venstrevridd mor, og har varmet hendene på mangt et pornobål i barndommen. (Gjerne sammen med noen samer eller illegale innvandrere) Jeg ble dermed funnet verdig til å bli vevet som medlem i Ottar, noe jeg er meget stolt av. (Her skal jeg komme morsomme karer i forkjøpet og tilføye at der er støttemedlem, ikke fullt medlemskap i KVINNEgruppen Ottar vi snakker om...) Fullt medlemskap er det vel bare du som har Howie...?

Uansett, jeg har betalt kontingenten og meldt inn Exeter City BIL som støttemedlemmer i Ottar! Første medlemsblad er mottatt, nå gjenstår bare del to av avtalen; Ottarinnmelding i Exeter City Suppoerters Club of Norway!

Mvh Kris.

Les mer på www.ottar.as


[Tilbake]