Klubbfest Exeter City BIL

I en travel førjulstid ble klubbfest arrangert i klubblokalene i Sandviken City, her er kampreferatet fra en hyggelig og livlig aften!

Lokalet

Arrangør Jan hadde gjort seg travel og pyntet leiligheten med "rufsete og uformelt" som gjennomgangstema. Feinsmeckerne savnet kanskje lammekjøttet og elektrisiteten hos Øystein og Jannicke, men ved hjelp av innlånte IKEA- stoler fra nabo Bjolsen fikk alle som ville både sitteplass og smaken av Grandiosa.

Innveiing

Samtlige lads ble behørig innveid og oppmålt ved ankomst. Stort sprang på vektkurven, med to lads over 100 kg, en annen var farlig nær betegnelsen "underernært" på BMI- skalaen...
Bilder og detaljer forblir i familien, slapp av lads. Badevekten er forresten død etter et ublidt møte med flisene til Jan, uansett gikk den bare til 115 kg, så vi måtte nok ha ny til neste år anyway...

Buttons

Den perifere Exaladsen nordlending- Håvard hadde på oppdrag fra Bjolsen produsert buttons med teksten "Pride of Sletten - Exeter BIL", samt en rød/hvit revolusjonshånd i midten. Tankene gikk til en syk Kim som ville krummet tærne av fryd over dette.

Videokamp

Første post på programmet var visning av bilder fra siste seriekamp, 3- 0 mot Framo. 1. omgangen kom på VHS fra Miguel, og inneholder faktisk en rekke gode kombinasjoner, hetsing av Rossi og ikke minst et herlig (filmet) mål av Dan. Spares til neste gang, for den er verdt en titt. Derimot fikk vi se 2. omgang på storskjerm. Regissør var far Eide, men makan til skandaløs filming de første 10 minuttene skal man lete lenge etter. Sjøsyke Exalads fikk roet magen etter hvert som far fant det for godt å rette kameraet mot banen og holde kameraet stille, og fikk se Bjolsen rette på luggen, Jan tackle så motstanderen hylte av smerte, Kez klø seg henrykt på balla, et par saftige tacklinger og ikke minst målet og feiringen av målet til Rossi. Og det siste bildet, med exalads jublende i en mølje bak målet (noen mente å se Yuma der også!) , er som skapt for å trykke opp på et enormt banner for 2007.

Valg av styre

Før deltakere og ikke minst formannen ble for animerte, ble styret for Exeter City 2007 konstituert. Etter en dramatisk kampvotering vant Rossi knepent over Torbjørn, og utgjør dermed styret sammen med Kris, Øystein og Christian. På med arbeidshanskene karer!

Julekalender

Datoen var 2. desember, og i luke nr 1 fant Torbjørn nyttige nipple- covers i hjerteformat, til bruk for såre brystvorter. Luke nr 2 var forbehold årets Traaprisvinner.

Traaprisen

Traaprisen er børsen som gis for hver kamp, 3-2-1 poengfordeling. Vinneren vinner et flott fargefoto av en halvnaken Traa, liggende i en køyeseng på et ungdomsherberge i Liverpool en gang på 90- tallet. I år var Bengt helt suveren, 13 funklende stjerner og en mil foran nestemann (Kim). Gratulerer! En liten digresjon er det at det faktisk var Bjolsen selv som tok bildet, med JJ og Kris småkneggende i den andre køyesengen. Fullstendig liste vil følge.

Quiz

Ladsen var lovet Quiz der vinneren fikk Englandstur, men etter et par umotiverte forfall og ellers litt "sykdom og annet "- frafall, ble premien trukket tilbake i tung affekt dagene før festen. Men bløt om hjertet som jeg er ble det likevel quiz, 24 spørsmål, 24 øl- en øl for rett svar, feil svar = øl til Gaff. Seansen avslørte blandet kunnskapsnivå, jeg tror fordelingen ble ca 50/50. Men jeg tror nok Torbjørn vet hvilket lag vi hater nå..., og ikke umulig at denne oppdragende quizen gjentar seg til neste år. Skulle gjerne lagt ut quizen, men ser at sensuren ville ført til store begrensninger...

Årets supporter

Et av spørsmålene var "Hvem er årets supporter"- svaret er selvsagt Jannicke. Men ikke bare er hun årets supporter 2006, hun er også årets supporter 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 og 2005, og til stående applaus fikk hun en gave med saftig symbolverdi; flagget vårt, signert av samtlige og med påskriften Årets supporter 1999 - 2006. Rørende- og vel fortjent!

Johnny Harstad- prisen

Frode dukket gledelig opp rett fra jobb og delte ut årets Johnny Harstadpris til Jannicke. Gratulerer!

Frodo Forever

I retur fikk Sognekongen resultatet av underskriftskampanjen "Frodo Forever". Ikke slutt før lårhalsen ryker Frode!

Underholdning

Norge har Grevinnen og Hovmesteren, Exeter har Arild og Rossi. I år som i fjor underholdt disse karene med Traanaldos glimrende fotballtekst. Er du der til neste år får du høre den igjen!

Årets spiller

Årets spiller- utmerkelsen er den høyeste utmerkelsen en Exeter City BIL - spiller kan få, og i år ble det en meget jevn og dramatisk avstemning. Når stemmene var talt opp, var det tre stk som alle hadde fått fire stemmer: Espen, Kris og Bengt. Men som alle vet har vi en kløver tre ermet i Kez, og etter en telefonsamtale fra Sandviken til sentrum, til julebordet til Gneist 4, var avgjørelsen klar. BENGT JØRGEN OLSEN er årets spiller 2006! Meget fortjent- dype gratulasjoner, og en fin 30- årsgave til vår SP.

Vel møtt i 2007 karer!

Mvh Gaffer

Etterord: Vår meget lovende nysigning Orlando kunne dessverre ikke komme på klubbfesten grunnet eksamenslesing. Han bor i Sandviken, og ble i 23.00- tiden på lørdag forstyrret av et voldsomt leven i gatene utenfor. Han gikk til vinduet, og når han hørte etter fanget han opp ordene "City 'till I Die"...

[Tilbake]